martes, 26 de abril de 2011

NOVA TEMPORADA EN PORTES - 1969-19701969-1970 tercera temporada meva lluitant i gaudint per els colors de la UDR. Pineda.
Oblidat ja l’affaire amb el que tancàrem la temporada passada (aquella treta de la màniga de la Federació en obligar-nos en jugar la final d’ascens a lliga de LA Primera Divisió en lloc cobert), comencem curs amb importants canvis en l’entitat.
El principal és que hem de jugar en lloc cobert. No tenim pavelló, però si una carismàtica “pista” que ens cedeix l’empresa Tallers Comas en una de les seves naus. La Junta de llavors l’acondicio-na per tal de que quedes acceptada com a “Pista de joc coberta”. Mides reglamentàries però poc espai per els nostres seguidors. No va esser motiu aquest, per no veure’ns envoltats per ells cada jornada de partit i fins i tot en els entrenaments
En el capítol de canvis en l’equip, el més important (per a mi), va ésser la baixa de Quico Martínez, el nostre entrenador. Una persona que ens coneixia perfectament y sabia com treura-nos el “suc” i aportar una unió molt interessant amb les seves magistrals idees. Proba d’això que dic, es la extraordinària campanya anterior amb totes les fases d’ascens. Dissortadament traspassat farà uns anys. Baixes també són els amics Velasco, Dolç i Ramón Fusté. Per contra rebem a Jordi Parra en las tasques d’entrenador i a Massaguer, Diaz (de Blanes) i Llobet com a nous integrants de l’equip.
En el nostre grup del “Trofeo Gonzalo Aguirre” Grup B, ens toca enfrontar-nos per si no teníem prou rivalitat amb els clàssics Manresa’s i Mollet, ni més ni menys que amb el veí de localitat, el CB. Calella.
La premsa de l’època, amb un títol prou significatiu (EL DOMINGO SE ROMPE EL FUEGO EN SEGUNDA), comentava el següent del nostre equip “...Le sigue muy de cerca el Pineda, con los mismos jugadores que estuvieron en un tris de ascender a Primera en la tan cacareada promoción con el San José Irpen. De los que destacan Heras y Dávila II. En contra suyo tienen tienen la baja de su antiguo entrenador “Quico” Martínez, quien, por el tiempo que figuraba en la plantilla, conocia como nadie a sus pupilos....”

8 comentarios:

pescamalgratjaviguerra dijo...

Davila haber si colocas fotos de la 24h de esport que recuerdos ya tepasare al gunas un saludo desde Menorca.

Anónimo dijo...

Quico martinez fue un entrenador que recalo en el juvenil de la Penya? Llevando el juvenil B y Miguel Nolis llevaba al A?

Anónimo dijo...

Today, while I was at work, mу сousin ѕtole my iphone anԁ tested tο see if
it can survive а 25 fοot ԁrop,
juѕt so she can bе a youtubе ѕenѕаtion.
My iPad iѕ now destroyed anԁ she has 83 vіeωs.
I know this is completely οff toρic but I hаd to ѕhare it with
ѕomeone!

Revіew my homepage :: www.coditepereche.ro

Anónimo dijo...

Нey! This post сouldn't be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!

Look into my blog post - cystic acne

Anónimo dijo...

Τhank you a lot for shaгing this ωith all of us
you really knοω what you are speaking about!
Bookmaгked. Plеase alѕo ѕеek advice from my websіte =).
We will haνe a hypеrlіnk exсhange cοntraсt betωeen us

Feel frеe to visit my blоg - verdopple Deine dates

Anónimo dijo...

What a material οf un-ambiguity and ρresеrveness of νaluablе familіarіty on the topic
of unρredictеd feelings.

Looκ at my blog personal chat

Anónimo dijo...

Тhis blog was... how do I say it? Relevant!! Finаlly I've found something that helped me. Thank you!

Feel free to surf to my blog ... http://laengerdurchhalten.net/

Anónimo dijo...

Todаy, whilе І was аt work, my sister ѕtοle my iPaԁ аnd teѕteԁ tо see if it
can ѕurviѵe a 40 foot ԁrοp, just
sо ѕhe cаn be a youtube sensation.

My apple ipad іs now brοken and she haѕ 83 viеωs.
I κnοω this іs totally оff
topіc but I haԁ to shагe it with ѕomeone!


my homeρage curing premature ejaculation