lunes, 4 de enero de 2010

UN DETALL DE 1967-1968


El millor regal d'aquest Nadal de 2009 han estat una serie de fotografies enviades per un bon amic i company de joc en aquesta época que tant resalto i resaltaré, defensant els colors de la UDR. Pineda, hem refereixo a Josep Mª Barceló, "en Barsi". Són magnífiques, alhora que emotives (al menys per a mi).
En l'entrada en aquest bloc del 17 de maig del 2008 os parlava del "pavelló" de La Coruña que semblava més una pilota tallada per la meitad que altre cosa. Perqué os feu un idea del meu comentari, aqui os deixo una de les fotografies rebudes d'en Barsi (gràcies company). L'encontre correspon a aquella fase d'ascens a la primera categoria nacional, l'equip contrari era el Lanas Aragon de València (els guanyàrem per 70-66). Recordo aquell partit, difícil partit, per dues raons, l'arbitratge dels germans Vayaure (col.legi asturià), desacertats en tot moment i bastant parcials contra nostre, l'altre, en Nando Heras (a.c.s) no puguer estar en aquest partit, bloquejat a l'aeroport de Madrid per incleméncies del temps.
Mireu l'estructura metal.lica que donaba "forma " a dues meitats de una pilota com os deia.
Podem veura a la fotografia d'esquerra a dreta a Fabré (9), Maset (4), Paco Masaguer (15), Manel Coll saltant (17) i jo (13)

No hay comentarios: