jueves, 10 de septiembre de 2009

VALLADOLID - 1968/69


La fase semi-final classificatòria a Valladolid va estar farcida d'emocions. La U.D.R Pineda quedar primera del grup. Amb les victories sobre equips com Aguilas de Bilbao (63-60), Dimar de València (63-39), Banesto de Madrid (70-66), perdem tan sols amb l'Espanyol de Barcelona (63-65) Y l'Estudiantes de Madrid (60-49). Juntament amb l'Espanyol (en el que i jugava en aquell moment Manolito Flores, que es passejava per Valladolid amb un espatarrant i voluptuòs abric de pell inmens!!. Posteriorment fitxaria per el FC. Barcelona y marcaria una epoca com jugador y com entrenador). Accedim a la fase final que es celebrarà a Saragossa tot seguit.
Estàvem hostatjats a l'Hotel Imperial, darrera la famosa Plaza Mayor de Valladolid, amb aquells porxos que ja ens cuidàrem de "visitar" tot prenent uns aperitius.
Anécdotes com la que en Manel Coll (a.c.s) va aprendre que malgrat dispossar d'un pòker a la mà, les cartes d'en Masset i la seva acurada (?) manera d'explicar a Manel li podien fer perdre la partida (i es que en Maset era únic!)

No hay comentarios: