domingo, 4 de mayo de 2008

8-9-10 Març 1968 - FASES ASCENS A LA CORUNYA


En el "Pabellón Auditorio Riazor", es celebraren les fases d'ascens a Lliga Nacional d'aquella temporada (1967-68)
Ens va tocar a "casa" del favorit, el Bosco de la Corunya (que com estaba previst va esser el que pujar a la Divisiò d'Honor).
El primer partit va jugarse contra el Lanas de Aragón (de Valencia). Malgrat l'abséncia d'en Nando Heras, que venia en vol desde Madrid i no poder ellatçar per arribar a l'hora del encontre, el resultat va eser favorable a nosaltres (70-66).
A l'endemà a les 8h30 de la tarda tenim que disputar el partit amb el Bosco de la Corunya, arbitratge totalment decantat al seu favor, era previsible. Perdem l'oportunitat de clasificar-nos, ja que a manca de que el Bosco jugués contra el Hernan Imperio de Tenerife, era un partit sencill (nosaltres guanyarem als "chicharreros" per 89-39).
La nota nostàlgica d'aquesta fase d'ascens es, que hem vaig retrobar amb antics amics exjugadors de la meva etapa jugada a Sta. Cruz de Tenerife amb el DISA. Allà puc saludar a Puertas, Manolito, Foronda (a.c.s), grans amics i que ara militaban en les files de l'Hernan Imperio. La fotografia en mig de les graderies de l'estadi de futbol de Riazor, barrejats amb ells. També veiem a Josep Fusté en Paco Massaguer i en Manel Coll (a.c.s)

No hay comentarios: