domingo, 4 de mayo de 2008

1967-68 - CLASSIFICACIO II DIVISIÒ, GONZALO AGUIRRE (GRUP III)

Aquest primer contacte amb la UDR Pineda, va esser molt interessant. El club es voler reforçar per lluitar per l'ascens. Recuperant a F. Heras de venia del FC Barcelona i a J.Maset del CD Mataró que juntament amb en M.Coll que estaba complint el servei militar i la meva incorporaciò, suman forces a afegir a les d'en J.Fusté, J.Clos, P.Massaguer i altres.
Quedem en segon lloc de la taula. El CD Manresa, com sempre, ens va fer la guitça. Es a dir ... qui va eser el principal "culpable" fora el CB Mollet, que ens guanyar a casa en un partit molt trepidant.
La nota lamentable (per a mi), va estar que en la primera pilota que vaig tocar vestint la samarreta de la UDR Pineda, vaig caure malament al terra i s'hem dislocar el tormell... tres setmanes fora de joc. El cas succeï a la pista del CB Sanfeliuenc (on militaba un dels jugadors mes extraordinaris que he trobat a la meva etapa basquista, en Badet). La lesiò me la va tractar el Dr. Guillen (metge del FC Barcelona) de una manera molt satisfactòria.

No hay comentarios: