domingo, 3 de febrero de 2008

ELS CALENDARIS


Era el nostre medi més habitual de seguir la marxa de la competiciò.
Amb ells seguiem diumenge rera diumenge, els resultats de tot el nostre grup. Disposavem de un quadre final per anar suman punts en forma de gràfica de columna.
El nostre delegat federatiu (l'omnipresent Quim Onna), ens aportava els resultats dels encontres; o be, per el diaris esportius de l'epoca, els "Lean" o.... "Dicen", aquests dos eren els que mes informaciò ens donàven, publicant les cròniques dels partits més interessants de la jornada.
Ara i han els mitjanç informàtics, avans ... paper i llàpit.
A més en aquests "llibrets/calendaris", quedàven impressos els noms dels jugadors de la temporada en questiò, propagandes d'empreses que subvencionàven la tirada dels calendaris i fins i tot els horàris de tren, ja que era un dels mitjançs de desplaçar a l'equip més econòmic; també les adreçes de les pistes de joc dels clubs que participàven en el grup que ens havia tocat en competiciò.
Per els col.leccionistes de records, aquest petits calendaris de butxaca, sòn una bona prova de com es "vivia" el desenvolupament del Campionat de Lliga.
Aqui en teniu els calendaris de diverses temporades de clubs com la U.D.R. Pineda, el C.B. Blanes, el Pedagogium San Fernando i el de la S.P.R. Malgrat

No hay comentarios: