domingo, 27 de enero de 2008

La Salle Manresa


Com os he dit en anterior comentari, a Manresa teniem tres equips contrincants; el CD. Malresa, el CB. Manresa i La Salle Manresa.
Recordaba que tenia aquesta fotografia d'aquella pista del club La Salle Manresa, be, pista.... era el pati del col.legi de La Salle.
Fixeu-se que el public el teniam a tocar, cas de fer un saque de banda, ni tan sols teniem espai per situar els peus, aquests sempre quedaban dins de la pista, ja que la zona de saque estava a un pam de la valla de separaciò del public.
Aquesta pista mai va esser del meu agrat (els que sou esportistes sabeu que i han pìstes mes "simpàtiques" que altres), m'hi trovaba incòmode, era estreta i el public estava "enganxat" damunt teu.
Un'altre coseta que motivaba aquest estat de incomoditat era que, el pùblic a més de cridaner, o era amb una profussiò de paraulotes que no "lligaba" en saber que estavem jugant en una pista de col.legi de capellans, ja veieu. Mai havia escoltat tanta "diversitat" de paraules grolleres com en aquella pista. Ah!, les mes esplendides en això de dir grolleries, les senyores.... si, si.... les senyores.
Mireu darrera de les vidrieres del primer pis i veureu a un d'ells (s'aprecia perfectament aquell coll enmidonat que duun els capellans jesuites)
En Porcar (nº 7) a l'espera del rebot.

No hay comentarios: