domingo, 2 de diciembre de 2007

S.P.R MALGRAT - 1961/62


Una d'aquelles formacións de l'equip dels "grans" (així s'anomenaba a l'equip titular de l'entitat. després venien els "segons equips", format per excel.lents jogadors que per raons d'estratégia de l'entrenador s'habian d'ubicar en un "segón" equip).

Aqui veiem (dempeus i per l'esquerra) (14) Ramón Turró - (11) Antonio Ferrón - (13) Joan Dávila - (16) Enric Margall - (9) Francesc Mora a.c.s - (ajupits a l'esquerra) (15) Jaume Margall - (4) Antonio Nogueras - al mig, un nanet (Illas) - (12) Raymond Mallat - (6) Eusebi Vázquez.

La foto reflecta detalls curiosos, per exemple, palcos plens de public (tres graons!), rostres coneguts, disortadament traspassats alguns, a l'esquerra Jaume Serra (exbasquista), Ernest Ganges (un gran jugador d'escacs), l'abi Felip Tenas amb la seva gorra caracteristica (peça clau en l'ensenyança de ballar sardanes per a moltes generacions malgratenques).

La pista de joc era de ciment i quant feia calor, relliscaba. La solució?... anar a "can Sicre" i comprar uns terrossos de "pega grega", posar-los sobre un paper de diari i..... trepitxar-los de forma que a la sola de la sabatilla esportiva quedés impregnat aquell polsim. Els peus quedaban quasi enganxats a la pista!!!... perfecte!!!

No hay comentarios: