domingo, 23 de diciembre de 2007

Les pistes de Manresa (2)



Dues fotografies (quasi idèntiques en quant a la "coreografia"). A la dreta en la pista del CD. Manresa, recordo aquells noms d'excel.lents jugadors.... els Gol, Reig, Fàbregas, germans Riera, Valentí, Colell, Julià, Sau... entre d'altres

La fotografia de l'esquerra es "enganyosa", sembla que hem surti del aro quasi mig braç, no era així, encara que jo tenia un potent salt i arribava sensa dificultat a mig esmatxar la pilota. Per cert en aquesta fotografia, ens oblidàrem a Malgrat la samarreta de color diferent a la habitual (era de color gris ribetejada de vermell), i com que el CD. Manresa anaba tambè de color blau ... tinguerem de jugar amb la "samarreta" sobre del mallot clàsic de l'equip del S.P.R. Malgrat. Així o decidir l'arbitre. Reforçant el salt meu en Narcis Margall i a punt d'intervindre en Francesc Creus.

Altres excel.lents jugadors manresans com Peramiquel, Teixidor, Matamala, Pont..... tambè entre molts d'altres, que no era estrany que a cada temporada cambiesin de "veinat".

No hay comentarios: