lunes, 17 de diciembre de 2007

Estils no molt "ortodoxes"


Es clar, feiem el que veiem ... que veiem?... molt de Real Madrid a la pista del Vista Alegre (recordeu que poca TV teniem i sempre era amb els vestits de "blanc", ja sabeu...., despres alguna cosa de bàsquet americà... i... el que bonament "copiàbem" dels nostres idols (Turrò, Vazquez, Bazaga)
Malgrat tot, he d'aclarir que bons mestres tinguerem veient les evolucions d'aquell Madrid europeu de l'epoca. Eren tot un espectacle i nosaltres ens aplegàbem al bar Papi tota la colla a gaudir del partit i prendre nota de moviment, jocs de peus, jugades, contraatacs ... bloqueitjos....
Jo en això de llençar personals no es que fora un gran llançador (ni molt menys), més haviat no tenia "gràcia", fins i tot no tenia l'estil encara definit.
Mireu aqui en el Pavellò del "Sot", foto de la dreta, en un encontre contra l'Hospitalet, com estic llençant desde la linea de personal. Tenia un nom aquesta forma de encistellar..... de "cullera". I a l'esquerra una extensiò de braços ... però... fent un saltironet, es a dir.... rès dintre de les normes de un bon llançament de personal.

No hay comentarios: