sábado, 15 de diciembre de 2007

Aquells viatges a Manresa


Els principis de temporada, feiem les reunions a casa del taller de marroquineria de la familia Aldea (entràben per el carrer d'Emili). Entranyable aquella olor a pell, sintetics i coles. Allà ens deien qui serien els clubs amb els quals ens tindriem que enfrontar durant la lliga. Tots estabem esperant que anomessin qualsevulla dels tres clubs que tenia la ciutat de Manresa en la nostre mateixa divisió. Aquells històrics clubs eren el CB. Manresa, La Salle Manresa i el CD. Manresa.
L'il.lusió era motivada que, per aquells temps anar a Manresa era un "excursió" de sortir de matinada, aturarnos a La Tina o el Cisne o tantmateig a els Brucs a esmorçar; es jugaben els tres partits (jovenils, "segons" i "primer" equip). Després era costum un bon passeig per les rambles de la ciutat per acabar en el Miami, restaurant que es trobaba al començament d'abaig de les rambles. En acabar els postres, una petita passejada per la ciutat i retorn cap a Malgrat.
Ah!.. la lliga tenia el seu nom "Trofeo Gonzalo Aguirre", era com una segona divisiò territorial d'aquell temps.
La fotografia: per dalt i dins de l'autocar en Balmaña (amb barret) aixecats sobre els demés l'Enric Margall i jo, en Josep Pera entre nosaltres dos, i dempeus i per l'esquerra: Turrò, F. Fontseca, l'"americano", Garres, Martínez, Porcar, Doménech i Creus, agupits Lamela i Garangou

No hay comentarios: