sábado, 15 de diciembre de 2007

1958 - Xarxes de la Fàbrica de l'Aigua


Estem en 1958 (any en que començo "oficialment la meva etapa esportiva). La primera formació de "gala" d'aquells cuatre marrecs que decidirem agafar el bàsquet com a "eina" per situarnos en una societat d'adults de l'época i de gaudir d'un esport que el consideràbem ideal per la nostra preferència.
Les fotografies. a l'esquerra, a mí ja s'hem donava be això de saltar força (encara que la fotografia pot esser enganyosa, en aquell temps, tenia jo 15 anys) i ja tocaba l'aro de ferro de la cistella. Per cert, contempleu quina "singular" xarxa (era de pescadors!!! i de mes de 50 cms. de llarga), el pressupost del club no donaba per anar gastant diners per aquells materials.
Aquella colla érem; per l'esquerra. Martí Robert, Enric Margall (en samarreta, no n'hi habia per a tots), Josep Pera, jo, Salvador Fontseca; ajupits a l'esquerra: Ramòn Malleu, Josep Balmaña, Joan Porcar.
Imatge per l'història: la xemeneia de la fàbrica de l'Aigua, un vallat de fusta als laterals i doble filera de bancs per els afeccionats..... i la pista... de sorra!!! (sensa enporlanar)

No hay comentarios: