lunes, 16 de julio de 2012

TROBADA DE EX JUGADORS DEL CB. LLORET


De nou torno a fer un salt en l’ordre cronològic d’aquest senzill bloc particular de 32 anys de vida esportiva, el motiu? .. una emotiva trobada de amics ex jugadors del CB.Lloret.
Tot ve quant m’arriba una informació que José Carlos Ramos (factòtum de tota la vida del CB. Lloret vol fer un recull de comentaris i vivències dels inicis del Club de Bàsquet d’aquella localitat;  … a mi hem varen convidar a participar-hi a la meitat dels 70-80’s.

Ràpidament ho comento amb un altre home de bàsquet com és en Pere Domènech, també col·laborador del Bàsquet Lloret en aquells temps i ell, amb molt bon criteri, organitzar ràpidament un sopar de trobada  dels ex jugadors d’aquella dècada,  amb la presència de tots els que varem estar-hi i érem veïns de Malgrat de Mar.

Així donç .... en Jaume Crous, Pere Domènech, Joan Lopez Giralt, Francesc Creus, Quim Bofí, Juli Garangou, Joan Dávila (ens veieu a la fotografia adjunta i d’esquerra a dreta els de dalt i de dreta a esquerra els d’abaig) vàrem retrobar-nos amb la persona principal de la trobada, en José Carlos Ramos que està a la meva dreta amb una pilota a la mà.

El restaurant LaTorreta (de Malgrat de Mar), que el propietari es Francesc Creus, va servir de abocador de mil i una anècdota, comentaris, records i dades singulars d’aquells anys passats vestint de color verd i representant al bàsquet de Lloret.

El motiu del sopar estava complert, que en José Carlos ens transmetés les seves idees en les que nosaltres poguéssim aportar alguna coseta, i el propòsit de noves trobades també va quedar clar.... es clar que les farem!!!,

Quant en aquest bloc arribi a la etapa de la meva estada al CB. Lloret ja os explicaré dades de l’equip i especialment ... de la gent que ens va envoltar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Madre mía, Joan, acabo de descubrir tu blog por casualidad y es una verdadera joya. En serio, ¿has pensado en escribir un libro? Con un buen trabajo de documentación a la hora de encontrar fotografías y demás, sería impagable. Ánimo y a seguir publicando.

(Joan Dávila Forn - 32 anys de pràctica esportiva) dijo...

Gràcies "Anonim" del 10 de setembre.
Un bloc que tant sols pretend deixar constància de quatre pincellades del meu record en aquests 32 anys d'anar i venir en el món del b'asquet i de l'esport.
De nou, gràcies.