sábado, 4 de octubre de 2008

EL SOTCrec he de fer una aturada en aquest any de 1968, per recordar als nous visitants que aquest bloc l'he titulat EL SOT, recordant aquella gran obra esportiva que es fer a Malgrat l'any 1961, en donar a la nostra Vila d'un espai per a la pràctica d'esports de "sala" (bàsquet, handbol, hockei patins).
En uns terrenys al costat de la bòbila de cal Rajoler (Sr. Gelpi) a la sortida del casc urbà i en direcció a la veina localitat de Pineda.
Estàven situats en un "sot" argilòs, però de dimensions eren ideals per a la construcciò d'una pista poliesportiva.
Un grup de homes amb sentit de projecció en el futur de l'esport a Malgrat (que per no sapiguer tots els noms d'ells, no esmentaré a cap), vàren fer un tracte amb l'Ajuntament i constituiren una Societat Poliesportiva Recreativa.A les hores es construir, en aquell indret..... en aquell SOT, la tant desitjada pista poliesportiva, primer pas per un futur pavelló.
En el seu moment aquell valent grup d'homes també vàren tenir els seus detractors. Ara el temps els i ha donat la raó en els seus pensaments de futur esportiu, tenim dos pavellons.... i encara fem curt!.
Aquesta és la petita aclaració o recordatori del nom de EL SOT, qué és per molta gent de Malgrat de Mar així conegut (per altre el nomenen el "Pavelló Vell" penso que per a la gent jove que ignora aquesta paraula/definició d'aquell indret, seria bon moment per cambiar el referirse a com el Pavelló del Sot)
Acompanyo una fotografia del moment de la seva inaguració 12 agost 1961, que com a data curiosa, per una porta sortien els paletes i operaris i per l'altre entraven la comitiva d'autoritats del moment, per celebrar el acte de la benedició.

No hay comentarios: