martes, 26 de febrero de 2008

1965-66 - CLUB BALONCESTO DISA


Aquest son els amics que hem vàren acollir per una temporada i mitja en aquella ciutat de Santa Cruz de Tenerife.
La nostra Lliga de la Segona Divisiò del Gonzalo Aguirre a les Illes Canàries, estaba composat per equips de la illa de Tenerife i de l'illa de Gran Canaria. Els desplaçaments allà els feiem en aviò. Sortiem el dia anterior al del de joc, concentrats en un hotel de Las Palmas i per la nit tornàvem a Sta. Cruz de Tenerife.
La classificaciò d'aquella lliga, quedàrem empatats en primer lloc juntament amb el Club Náutico (11 victorias i 1 derrota). Per el gol "average" quedàrem en 2ºn. lloc.
Tot un exit degut, precisament en allò que hem posarem per devant la "qualitat social" del Club Náutico (ells tenien molts mes diners i els jugadors anaven a toc de talonari). Als "nautas" els va quedar un regust amarg veure que un equip de "industrials" es convertirem en el revulsiu de la societat tinerfenya. Va eser posible que sense diners oferisiam espectacle, alegria i bones maneres.
En la fotografia aquests bons amics....A la part inferior veureu els noms. Jo estic a dalt segon per l'esquerra amb el nº 6 (molt prim!!!!).
Dues creus blanques de dos d'ells traspassats. L'amic Pinto (a.c.s) i la d'en Victor Rojas, traspassat aquest passat mes de setembre. Amb ell i la seva familia, la Mª Luisa, Victor Jr. i la Macu, ens uneix una gran amistad.
Una rodona blanca al pit de Adrián "el Moro", un jugador que va recalar una temporada a la S.P.R. Malgrat.... algú el recorda?. Era el 1968.

No hay comentarios: