viernes, 11 de enero de 2008

1966 - 1967 - Tasques d'ajudant d'entrenador


Intentant ajudar a un dels bons tècnics que el bàsquet a Malgrat a donat, i hem refereixo a Jaume Crous i Serrano (bon jugador, punt de referència del Bàsquet Blanes, entrenador del CB. Lloret... entre altres llocs on en la seva vida esportiva va concursar), en aquella temporada referenciada, l'equip juvenil de la S.P.R. Malgrat, Crous estava com a entrenador tècnic. Vaig estar al seu costat bona part de la temporada, portant-li estadistiques de l'equip.

Un equip que la fotografia ens ofereix aquesta formaciò; samarreta de "recambi" color gris amb bora vermella (l'equip rival anava de color blau com el nostre oficial.
A dalt i de esquerra a dreta: Garres - Alejo -J.M. Margall (futur olimpic) - Marés - Buch - Salvà i en Jaume Crous (entrenador)
agupits i per l'esquerra: jo mateix - Mora - Turrò - Jordi Dàvila (a.c.s) - Marcial - García.
Comentari especial per en Josep Mª Margall, el petit de la saga Margall. A l'igual que el seu germà gran, Enric (a.c.s) va arribar als màxims èxits en el mòn del bàsquet. Una de les més importants va esser la medalla de plata que la Sel.lecciò Espanyola va guanyar en els Jocs Olimpics de Los Angeles en 1984, tinguen com a rival a la Sel.lecciò dels Estats Units d'Amèrica.

1 comentario:

Josep dijo...

Molt bona la foto i el video, tot i encara ser jovenet els conec a gairebé a tots i fa gràcia pensar que un dia els meus fills també veuran fotos del seu pare quan jugava a bàsquet i riurà de les indumentàries que portàvem quan practicavem el nostre esport favorit. Molt bé pel nou blog i sort!