miércoles, 21 de marzo de 2007

FÀBRICA DE L'AIGUA


Erem l'equip mes jove de totes les divisions espanyoles de l'epoca.

De la mà d'en Banet (agupit a l'esquerra) l'equip de el F.J. Malgrat (per els mes jovenets, recordeu que per aquells temps, "encara" s'havia de cantar el Viva España (amb "ñ") o resar un parenostre, avans de començar els encontres, i que tot acte esportiu encara estaba regit per el Frente de Juventudes, per tant... F.J)

A dalt i per l'esquerra ... Sebi Vazquez (6), Tony Nogueras (4), Jaume Grau (15), Francesc Mora (9) a.c.s, Joan Dávila (13), Jaume Puig (10), Jaume Casas (5) a.c.s, i agupits al costat d'en Banet en Ray Mallat (12), Jaume Font (14), Juli Aldea (8), Ton Solà (7), Jaume Margall (11), Alejandro Bazaga (17).

Als ja veterans Vazquez, Solá, Aldea, Bazaga, entràvem els Mora, Margall, Dávila, molt ben acompanyats per aquells "Segons equips" amb jugadors com, Font, Grau, Nogueras, Bazaga, Casas, Puig, entre d'altres.

La pista de joc, la recordada pista de terra de la Fàbrica de l'Aigua. Uns vestuaris dignes d'una pelicula de l'epoca amb blanc i negre. Una unica dutxa, aigua freda (naturalment!), un banc de fusta i mitja dotzena de penjadors per roba .... i tot aixó en un espai de 2'5 x 2'5 mts.

Aquell barri de ferro negre, l¡avinguda de plataners amb el colomar al fons i unes palmeres frondoses ens acompanyàven desde el carrer Girona fins trobar la pista de joc. Si era per anar a entrenar, ho feiem entrant per dins de la mateixa fábrica, grans naus desertes unes, altres amb maquinaries i escoltant la fresa que feien les que estaban en marxa amb el personal del torn de nit.

Corria la temporada 1960-61

No hay comentarios: